Container huren in Velsen? ContainerDirect, is de leverancier van goedkope afvalcontainers voor al uw afval! Snel, veilig en goedkoop voor bedrijf en particulier in de regio Velsen. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking en inzameling van bouw- en sloopafval, houtafval, groenafval, bouw en betonpuin en grondafval.

Container verhuur Velsen
Wij plaatsen onder andere containers in de regio Velsen. Maar ook buiten Velsen en omgeving kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een afvalcontainer. Onze containers kunt u voor allerlei soorten afval inzetten. Denk bijvoorbeeld aan bouw- en sloopafval, groenafval en grondafval.

Containers, prijzen & Levering
Op zoek naar een afvalcontainer voor de scherpste prijs? Zoek niet verder! Wij leveren onder andere 3m3, 6m3 en 10m3 containers voor de goedkoopste prijs. Indien u vandaag voor 16.00 uur bestelt en betaalt, heeft u morgen uw container op de plaats van bestemming.

Al genoegende containerprijzen zijn inclusief drie weken huur, transport- en verwerkingskosten. U heeft dus geen omkijken en wij nemen alles uit handen.